In the middle of nowhere vind je Bikefitting Campe, onze jongste experience partner.

Bij Bikefitting Campe kan je een ruim aanbod aan Canyon testbikes huren.
De testrit gaat door het charmante Drongengoedbos of langs de wateren van het Schipdonkkanaal en de rustige plattelandsweggetjes. Na inlevering van de fiets is er tijd om uw fietservaring te bespreken en het model te bepalen dat op uw lijf geschreven is. Ook zonder testrit staat dit dynamisch team klaar voor maatbepaling en advies over jouw toekomstige nieuwe racemachine.

Door zijn unieke ligging is Campe de ideale stop voor herstelling aan jouw Canyonbike. Reserveer je bezoek online, eens ter plaatse repareren we je bike terwijl jij geniet van Free Wifi en een kop koffie aan onze bar.

Met reeds 15 jaar ervaring in de wielerwereld is Campe ook professional op vlak van fietspositionering. Streefdoel: maximale krachtoverbrenging op de pedalen en tegelijkertijd een comfortabele lichaamshouding om je persoonlijke prestatie te verbeteren.

Deze experience partner heeft tot slot de nodige productkennis om je doorheen het grote aanbod van wielersnufjes te begeleiden en zo de juiste keuzes te maken.  

Navigeer je fietscomputer richting het Kleitse Blakkeveld en ontdek wat Bikefitting Campe te bieden heeft. Een ding is zeker, op deze verborgen locatie vind je de ultieme Canyonbelevenis.

Jan Campe

Jan Campe

- Zaakvoerder

Als jonge springer begonnen met aan fietsen te sleutelen in zijn garage thuis. Daarna ruime ervaring opgedaan bij verschillende profploegen als freelance mekanieker. Hij leerde de knepen van het vak als verantwoordelijke van de werkplaats bij een collega. Deze technische expert startte in 2014 zijn eigen zaak. Hij leidt de werkplaats en is specialist in fietspositionering. Voor dit laatste bezocht hij de opleidingscentra van Londen en Nederland.

Bjarne

- Fietshersteller

Vers van de schoolbanken en het atelier. Deed zijn stage bij Jan en zijn team. Naast fietshersteller is hij zelf belofte bij Campe Cycling Team en zeer geïnteresseerd in alles wat met fietspositionering te maken heeft.

Bjarne - Bikefitting Campe
Kelly - Bikefitting Campe

Kelly

- Zaakvoerder

Verantwoordelijke voor verkoop van zowel bikes als accessoires. Met haar positieve vibe en glimlach weet ze op basis van jouw noden, dè fiets te vinden die op je lijf geschreven is. Reserveer je bezoek online: de koffie staat warm.

YANI

- Fietshersteller

Weetgierig leert hij alle kneepjes van het vak. Als jonge coureur helpt hij je graag verder om de perfectie te benaderen.

Hij is zeer sterk in know-how van onbikes.