Jan

Zaakvoerder
specialisatie: positionering en verkoop

Als jonge springer begonnen met aan fietsen te sleutelen in zijn garage thuis. Daarna ruime ervaring opgedaan bij verschillende profploegen als freelance mekanieker. Hij leerde de knepen van het vak als verantwoordelijke van de werkplaats bij een collega. Deze technische expert startte in 2014 zijn eigen zaak. Hij leidt de werkplaats en is specialist in fietspositionering. Voor dit laatste bezocht hij de opleidingscentra van Londen en Nederland. Sinds kort werkt Jan samen met Maxime De Roo om de toestroom aan klanten voor positionering aan te kunnen.

 

Jan is vlot en geeft altijd zijn eerlijke mening. Voor objectieve informatie met een passie voor de fiets, ben je dus aan het juiste adres!

Bjarne

Fietshersteller
specialisatie: coating

Bjarne deed zijn stage bij Jan en zijn team. Naast fietshersteller is hij ook gespecialiseerd in coating van fietsen. Wie zijn nieuwe fiets wil voorzien van een extra beschermingslaag dat bovendien nog eens heel wat onderhoudsvoordelen met zich meebrengt zal sowieso met Bjarne kennismaken ! 

Kelly

Zaakvoerder
specialisatie: verkoop & administratie

Verantwoordelijke voor verkoop van zowel bikes als accessoires. Met haar positieve vibe en glimlach weet ze op basis van jouw noden, dè fiets te vinden die op je lijf geschreven is.

Volg je onze socials? Dan is Kelly diegene die alle posts en verhalen online gooit. Heb je ons trouwens al gevonden op Instagram? Hier post Kelly de laatste nieuwe kleurtjes, brengt nieuwe snufjes onder de spotlight. 

 

 

YANI

Fietshersteller
specialisatie: on: bikes

Weetgierig leert hij alle kneepjes van het vak. Als coureur helpt hij je graag verder om de perfectie te benaderen.

Daarnaast is Yani ook sterk in verkoop, specifiek de know-how van on: bikes. Als je je fiets bij ons komt afhalen helpt hij je met plezier verder om je alle snufjes van je nieuwe fiets te showen alsook de do’s and don’ts van het onderhoud van je bike.