FAQ

Testrit

Neen, alle testritten beginnen en eindigen bij Bikefitting Campe.

Neen, de testrit is bedoeld voor een eventuele latere aankoop.

Testrit

Neen, indien je enkel over en weer wenst te rijden in de straat is dit gratis. Je maakt best een afspraak “Info en maatbepaling” dan is deze korte testrit inbegrepen en krijg je ook vrijblijvende info en gratis maatbepaling.

Neen. Onze testfietsen wisselen jaarlijks in maten en modellen. De modellen die op de website staan, zijn de modellen die we vandaag in de showroom hebben.

Neen, je stippelt best een route uit via bijvoorbeeld RouteYou om op basis van je eigen noden en voorkeuren een geschikt parcours te vinden.

Langskomen

Je maakt best een afspraak via “AFSPRAAK MAKEN” – “INFO EN MAATBEPALING”. Op die manier is er zeker altijd iemand ter beschikking om jou verder te helpen met gratis info en maatbepaling.

Je hoeft geen afspraak te maken indien je de fiets wenst binnen te brengen. Reken er altijd op dat je de fiets voor herstelling een 3tal dagen zult moeten missen. Indien je de fiets op dinsdag of woensdag tussen 13.30 en 19.00 uur binnenbrengt, heb je de fiets zeker tegen het weekend terug. Onder voorbehoud dat alle eventuele onderdelen op stock zijn.

Canyonfietsen

Bij ons kan je de Exceed, Grand Canyon, Ultimate, Endurace, Aeroad, Grail, Grail: on, Commuter: on, Precede: on, Pathlite: on, Roadlite: on. Opgelet: we hebben niet alle modellen in alle maten staan. Ons actueel aanbod kan je vinden bij de knop “testrit”.

Dat kan, klik op de knop “AFSPRAAK MAKEN” en erna op “INFO en MAATBEPALING” dit is volledig kosteloos.

Neen, de Canyonfietsen bij ons zijn testmodellen en showroommodellen

Neen, de actuele levertermijnen vind je op de officiële website van Canyon.

Fietsherstelling

We werken enkel aan Canyonfietsen. Wij zijn officiële Canyon Experience center.

Fietsherstelling

Wie zijn fiets op dinsdag of woensdag tussen 13.30 en 19.00 uur binnenbrengt, heeft de fiets meestal terug tegen het weekend (of vroeger). Je wordt via een Whatsapberichtje op de hoogte gebracht vanaf dat je fiets klaar is. Binnenbrengen tijdens andere openingsuren kan, reken erop dat je de fiets een 3tal werkdagen zult moeten missen.