Bikefitting

Vind de perfecte verhouding tussen comfort en sportiviteit om je maximale kracht kwijt te kunnen op je pedalen, dat is wat het streefdoel is van Bikefitting Campe. Tijdens de fietspositionering analyseren we eerst je lichaam naast de fiets en bespreken we uitvoerig wat je fietsdoelen zijn.

Wat kunnen je hamstrings bijvoorbeeld aan op de fiets?

Hoe zit het met je bekkenkanteling? 

Heb je reeds klachten of zijn er doelen waar je het komende seizoen naartoe werkt?

Daarna gaan we aan de slag op jouw fiets. Deze ervaren bikefitter is alert voor het kleinste detail.

Bikefitting Campe & Max Perform slaan de handen in elkaar

Om aan de vraag naar fietspositionering te kunnen voldoen werken wij samen met Maxime De Roo van Max Perform.

Zowel ikzelf, Jan Campe als Maxime streven ernaar een evenwicht te vinden tussen lichaam en fiets. Tijdens de bikefit wordt er rekening gehouden met 3 factoren: comfort, aerodynamica en krachtefficiëntie.

Maxime De Roo is bovendien ook kinesitherapeut. Hier stromen onze visies over fietspositionering dan ook heel mooi samen. We gaan vanuit een wetenschappelijke en professionele aanpak op zoek naar jouw optimale fietspositie in combinatie met jouw persoonlijke ervaringen en verwachtingen.

Na het doorlopen van een vraaggesprek voeren we een uitgebreide lichaamsscreening uit waarbij cruciale factoren zoals spierflexibiliteit, gewrichtsstijfheid, spanning van het neurogene systeem, stabiliteit van het lichaam, beenlengteverschil grondig geëvalueerd worden. Hiernaast voer ik een dynamische analyse van de fietspositie uit. Dit doen we met behulp van hoekmetingen, bepaling van het center of gravity en videobeelden waarbij de lichaamspositie op de fiets wordt nagegaan.

Formule 1

Bikefitting ALL-In - €245

Duur: +/- 3 uur

Formule 2

Canyonpositie - finetuning - €125

Duur: +/- 1.5 uur

Unieke formule! Enkel voor Canyonklanten die fiets bij de experience partner lieten leveren.